Vendéglőnk és panziónk, meleg, otthonos hangulatával -melyet a természet harmóniája és a nyugalom övez- ideális feltételeket kínál a pihenéshez,kikapcsolódáshoz.

A Vándor fogadó, Vármező szívében, a Nyárád patak partján, csendes környezetben, parkosított tágas udvarával szolgálja a pihenni vágyókat. Vendéglőnk és panziónk, meleg, otthonos hangulatával -melyet a természet harmóniája és a nyugalom övez- ideális feltételeket kínál a pihenéshez,kikapcsolódáshoz. A tavasz beköszöntével megnyitjuk kerthelyiségünket is, ahol a kedves vendég friss levegőn, a Nyárád patak csobogását hallgatva fogyaszthatja el a finom sültpisztrángot a bajai módra elkészített halászlevet, vagy a Vándor módra elkészített tökös mákos rétest.
Vármező, a Nyárádremetéhez tartozó falu Marosvásárhelytől 38 km-re a Kisnyárád és a Nagynyárád összefolyásánál, Nyárádszereda - Szováta útvonal mentén fekszik, a Görgényi havasok lábánál. A település a természet és az ember szövetségének gyümölcse, a vendégszeretet és a hagyományok összefonodása. Nevét a felette magasodó Várhegyen álló egykori várról kapta. A Szovátától 19 kilométerre lévő Vármező pisztrángos tavairól híres, ahol horgászási lehetőség is biztosított.